Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Porin Raasto 2015

11.7.2015

Tervetuloa Porin Raastoon lauantaina 11.7.2015 Porin Yyterin maisemiin.

Uutuutena tänä vuonna on kaksi sarjaa, kilpasarja sekä kuntosarja, suppailua sekä melontaa kanooteilla!

SARJAT, LAJIT, MAKSUT

Kilpasarja yleinen, naiset, seka. Kärjen kisa-aika n. 6 tuntia. Maastopyöräily, juoksu, suunnistus, avokanoottimelonta ja quest. Hinta 50€/henkilö.

Kuntosarja yleinen. Kärjen kisa-aika n. 3 tuntia. Maastopyöräily, juoksu, suunnistus, sup-melonta ja quest. Hinta 40€/hlö.

Kummassakin sarjassa kilpaillaan kahden hengen joukkueina

SARJOJEN KUVAUKSET

Kilpasarjassa juoksu- ja maastopyöräilyosuudet kulkevat vaihtelevassa maastossa, jossa edetään osittain helppoja uria sekä teknisempiä polkuja pitkin. Melonta tapahtuu avokanooteilla yksilapaisilla meloilla Yyterin kulmilla hienoissa merimaisemissa. Kilpailurata suoritetaan suunnistaen, jolloin reitinvalinnoilla ja kisastrategialla on merkitystä sijoituksissa. Käytössä on suunnistus- ja maastokartat. Osallistujilta edellytetään suunnistustaitoa, maastopyörän hallintaa ja hyvää kuntoa.

Kuntosarjassa juoksu- ja maastopyöräilyosuudet kulkevat kilpasarjaa helpommissa maastoissa, joissa pärjää peruskunnolla, hyvällä kisafiiliksellä eikä pyöränkään tarvitse olla kisakireä maastopyörä. Suunnistuksellisesti kuntosarja sopii myös vähemmän suunnistaneille tiimeille.

LÄHTÖ

Kilpasarjan lähtö tapahtuu klo 10.00 Yyterin Kylpylähotellilta.
Kuntosarjan startti on klo 11.00 samasta paikasta.

Kilpasarjaan otetaan yhteensä maksimissaan 40 ensimmäiseksi maksanutta tiimiä. Kuntosarjaan otetaan yhteensä 40 ensimmäiseksi maksanutta tiimiä. Ilmoittautuminen tapahtuu www.porinraasto.com –sivulla, kohdassa Ilmoittautuminen. Seuraa sivun ilmoittautumis- ja maksuohjeita. Kilpailumaksu maksetaan Porin Seikkailu-urheilijat ry:n tilille. Kunto- ja alennusliput eivät käy maksuvälineiksi.

Paikka: Yyterin kylpylähotelli. Osoite navigaattoriin: Sipintie 1, 28840 PORI

Seuraa porinraasto.com –sivua, siellä julkaistaan myöhemmin tarkempaa tietoa kisasta.

Tiedot

Päivämäärä:
11.7.2015
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
porinraasto.com

Järjestäjä

Porin seikkailu-urheilijat ry

Tapahtumapaikka

Yyterin kylpylähotelli
Sipintie 1
Yyteri, 28840 Suomi
+ Google Map

Jätä kommentti