Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Multisport Challenge Joensuu

23.8.2014

Haasta itsesi ja osallistuu uuteen neljän lajin multisport- tapahtumaan Pohjois-Karjalassa. Kilpasarjassa voit testata kykyjäsi parhaimpia kilpailijoita vastaan tai osallistumalla Fun-sarjaan otat kosketusta rennompaan toimintaan.
Paikka
Pärnävaaran urheilukeskus, Ylämylly, Liperi (Pärnävaarantie 32, 80400 Ylämylly)

Aika
23. elokuuta 2014. Kilpasarjan lähtö klo 9:30 / Fun-sarjan lähtö klo 12:30

Sarjat
Kilpa tai Fun, soolo miehet/naiset tai joukkueet. Joukkuesarjassa joukkueen maksimikoko on 4hlö. Joukkuesarja toimii viestinä, jolloin kullakin osuudella saa olla vain yksi joukkueen edustaja.

Lajit
Rullahiihto, maastopyöräily, maastojuoksu ja maantiepyöräily

Hinnat
Soolo:
– Ilmoittautuminen ennen 15. heinäkuuta 25 €
– 16. heinäkuuta – 1. elokuuta 30 €
– 2. elokuuta – 18. elokuuta 45 €
Joukkueet:
– Soolo hinta + 10 € jokaisesta ylimääräisestä henkilöstä

Hintaan sisältyy rullasuksien käyttö, ajanotto, palkinnot, urheilujuomaa, ensiapu, sauna ja suihku.

Ilmoittautuminen
Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen My Next Run palvelussa. Kun maksu on suoritettu, on ilmoittautuminen voimassa.

Ilmoittautumalla tapahtumaan osallistuja sitoutuu seuraaviin periaatteisiin:
1) Osallistuja on perehtynyt kilpailuinfoon ja on tietoinen osallistumisen vaativista olosuhteista ja riskeistä.
2) Järjestäjällä on vastuuvakuutus, joka kattaa oman toimintaansa, mutta jokaisella osallistujalla on oltava omat kattavat vakuutukset. Järjestäjä on varautunut antamaan ensiapua kisan aikana, muttei tarjoa terveydenhuoltoa osallistujille. Osallistuja on vastuussa kaikista hoitokustannuksista, joita hänelle koituu osallistumisen seurauksena.
3) Onnettomuustapauksissa kilpailun aikana osallistuja vapauttaa järjestäjän korvausvastuusta osallistujan terveyteen, reitin kuntoon tai valintaan sekä muiden osallistujien toimintaan liittyen.
4) Osallistuja vahvistaa, että hän on riittävän hyvässä fyysisessä kunnossa suorittamaan vaativaa fyysistä aktiviteettiä sekä käyttää vaadittuja varusteita kilpailun aikana.

Peruutusehdot
– Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä ja ehtoja. Ylivoimaisen esteen vuoksi järjestäjä voi päättää peruuttaa tapahtuman lyhyellä varoitusajalla. Jos tapahtuma peruuntuu ylivoimaisen esteen takia, osallistumismaksut palautetaan pientä 5 € kulukorvausta lukuun ottamatta kaikille maksun maksaneille 2 viikon kuluessa peruutuksen ilmoituksesta.
– Jos osallistuja peruuttaa hänen ilmoittautumisensa ennen 31.7.2014, palautetaan 50% maksusta. 1.8.2014 jälkeen maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta.

Reitti
Fun- ja kilpasarja käyttävät samoja reittejä eri aikaan. Reitit tulevat olemaan vaativia, joten ole varovainen. Rullahiihto ja katupyöräilyosuudet ovat päällystetyllä 5 km lenkillä. Reitti on mäkinen ja mutkainen. Maastopyöräilyn ja juoksun reitit ovat vaativassa metsämaastossa.

Kilpailuohjeita
Kaikkia kilpailijoita koskevia sääntöjä:
– Lähtö on ns. massalähtö
– Vaihtoalueella ei saa juosta, vaihtoalueella täytyy kävellä
– Jokaisen osallistujan on kannettava lähtönumeronsa näkyvästi ollessaan kilpailureitillä tai saapuessaan/poistuessaan vaihtoalueelta
Joukkueita koskevia sääntöjä:
– Vaihdot suoritetaan koskettamalla seuraavana matkaan lähtevää kilpailijaa. Vaihtoon tuleva kilpailija ei saa kulkea vaihtoalueen läpi.
– Pääsy vaihtoalueelle on sallittu ainoastaan vaihtoon meneville kilpailijoille

Varusteet
Pakolliset varusteet:
– Kypärä kaikissa lajeissa lukuun ottamatta juoksua
– Hiihtomonot ja -sauvat
– Pyörä. Mikäli osallistuja tuo vain yhden pyörän, sitä voidaan käyttää sekä maastopyöräily- että katupyöräilyosuudessa. Maantiepyörää EI suositella käytettäväksi maastopyöräilyreitillä. Maastopyörää voi käyttää maantiepyöräreitillä, mikäli osallistuja niin haluaa.
– Vauhti Ski sponsoroi kisailijoiden käyttöön rullasuksia, joita käytetään kilpailun aikana (omien rullasuksien käyttö ei sallittu). Sekä SNS että NNN siteillä varustettuja rullasuksia on saatavilla lainaan kilpailun ajaksi.
Suositeltavia varusteita:
– Kyynärpää- ja polvisuojia suositellaan
– Matto tai alusta vaihtoalueelle

Tilat ja palvelut
Kilpailualueella on hyvät pukuhuoneet ja monta vessaa sekä sauna- ja suihkutilat kisailijoiden käytössä. Pukuhuoneet ovat avoinna klo 08:30 alkaen kisapäivänä. Kahvila palvelee koko kilpailun ajan.

Palkinnot:
Palkittujen määrä riippuu kussakin sarjassa rekisteröityjen osallistujien määrästä. Palkinnot jaetaan pian kunkin kilpailun päättymisen jälkeen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan kilpailupäivänä.

Tiedot

Päivämäärä:
23.8.2014
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
http://www.karsu.fi/multisport-challenge-joensuu

Järjestäjä

KarSu ry
Sähköposti
multisportjoensuu@gmail.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Pärnävaaran urheilukeskus
Pärnävaarantie 32
Ylämylly, 80400 Suomi
+ Google Map

Jätä kommentti