Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Snowflakes Seikkailu 2014

17.8.2014

Snowflakes Seikkailussa edetään kahden hengen joukkueissa jalkaisin, polkupyörällä ja kanootilla. Kaikilla osuuksilla edetään suunnistaen, ja mukana on lisäksi yllätystehtäviä. Seikkailu sopii kaikentasoisille osallistujille aloittelijoista konkariin, sillä tarjolla on kolme eritasoista ja -pituista rataa.

TAPAHTUMAN AIKATAULU

Tapahtuman aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtumaa. Lähdöt ovat porrastetusti noin klo 9-11 välillä.

SARJAT

1. Perus: helppoa suunnistusta juosten, pyöräillen ja meloen. Kesto yhteensä noin 3 tuntia.

2. Medium: helpohkoa suunnistusta juosten, pyöräillen ja meloen. Rata on hieman pidempi ja vaativampi kuin perussarja. Kesto yhteensä noin 4 tuntia.

3. Pro: tarkoitettu kovakuntoisille ja kilpailuhenkisille joukkueille. Pituudeltaan ja haastavuudeltaan medium-sarjaa vaativampi, mutta nopeat joukkueet saattavat selvitä radasta noin 4 tunnissa.

TAPAHTUMAMATERIAALI

Tapahtumamateriaali jaetaan joukkueille tapahtumakeskuksessa n. 1-2 tuntia ennen sarjan lähtöä. Tapahtumamateriaali sisältää kontrollikortin, numerolaput ja reittikirjan sekä mahdollisesti karttoja ja erillisohjeita ja -materiaalia reitin varrella tapahtuvien tehtävien suorittamiseen.

Mikäli kartat eivät ole tapahtumamateriaalissa, ne jaetaan lähdössä tai reitin varrella. Huom! Reittikirjat eivät ole painettu säänkestävälle materiaalille, joten varaudu niiden päällystämiseen tai ota mukaan esimerkiksi karttapussi.

VARUSTEET

Pakolliset varusteet / joukkue:

2 x pyörä (maastopyörästä hyötyä, mutta ei välttämätön)
2 x pyöräilykypärä
2 x juomapullo/-pussi
1 x pilli
1 x kompassi
1 x vedenpitävä kynä/tussi
1 x puhelin vedenpitävästi pakattuna
1 x EA pakkaus (sisältäen ensiside, urheiluteippiä, laastarit, avaruushuopa suositeltu)

Lisäksi pro- ja medium-sarjoissa 2 x uimapatja. Uimapatjan on kannatettava osanottajaa vedessä uintiosuudella, ja sen on oltava patja. Muut vesilelut eivät käy. Patjaa on kuljetettava mukana pyöräillessä.

Suositellut varusteet / joukkue:

Karttateline pyörään
Pyöränkorjausvälineet ja vararenkaita
Reitinmerkkauskynät reittien merkitsemistä varten
Kontaktimuovia tai karttapussi reittikirjojen suojaamiseen
Lisäksi säänmukainen varustus ja mahdolliset vaihtovaatteet

TAPAHTUMAN KULKU

Tapahtuman säännöt löytyvät täältä. Tutustu niihin huolella.

Leimaus tapahtuu vedenpitävällä kynällä. Kynän on oltava mukana koko matkan ajan ja joukkue vastaa itse sen toimivuudesta. Harkinnan mukaan mukana kannattaa pitää myös varakynää.

Jos/kun osuuksien välillä käydään tapahtumakeskuksessa sijaitsevalla vaihtoalueella, ON VAIHTOALUEELLE AINA TULTAVA VAIHTO-/MAALIPORTIN LÄPI. Vaihtoalueelle voi halutessaan jättää varusteita ja eväitä. Osuuskohtaisesti mukana kuljetettavat varusteet tarkennetaan reittikirjassa.

HUOLTO JA PESEYTYMINEN

Vaihtoalueella on huoltopiste, jossa on kisan ajan tarjolla juotavaa ja naposteltavaa. Varaa kuitenkin varsinaiset eväät omasta takaa.

Tapahtuman jälkeen on saunomis-, peseytymis- ja uintimahdollisuus.

MAJOITUS TAPAHTUMAKESKUKSESSA

Kiljavan opisto tarjoaa mahdollisuuden majoitukseen hintaan 72 € / 2 hengen huone / yö (hinta yhteensä kahdelta henkilöltä) ja 60 € / 1 hengen huone / yö. Huonehintaan sisältyy aamiainen. Varaa majoituksesi 14.7. mennessä myyntipalvelusta puh. (09) 2762 705, ja mainitse koodi ”Snowflakes” varausta tehdessäsi.

PYSÄKÖINTI JA OPASTUS

Pysäköinti on tapahtumakeskuksen vieressä. Tapahtumakeskukseen on opasteet Kiljavantien ja Lopentien risteyksestä, josta on matkaa tapahtumakeskukseen n. 4 km. Paikalle pääsee myös busseilla 490 ja 495 Helsingistä.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISMAKSUT

Ilmoittautuminen torstaihin 31.7. klo 23.59 mennessä sähköpostilla osoitteeseen teamsnowflakes(at)gmail.com yhdellä rivillä muodossa:

Sarja; Joukkueen nimi; Joukkueen jäsen 1; Joukkueen jäsen 2; puhelinnumero

Esimerkki:

Medium; Nurmijärven seikkailijat; Jussi Juoksija; Seppo Seikkailija; 050 444 2233

Maksa samalla osallistumismaksu tilille IBAN FI03 3939 0050 8690 07 (Saaja Team Snowflakes, BIC SBANFIHH). Jotta maksu kohdistuu oikein, merkitse viestikenttään ehdottomasti vain ja ainoastaan joukkueen nimi! Osallistumismaksu on kaikissa sarjoissa 100 euroa 31.7.2014 asti. Jälki-ilmoittautumismaksu on 130 euroa.

Ilmoittautumalla joukkueesi ymmärtää osallistuvansa tapahtumaan omalla vastuulla. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta.

Huomaa, että joukkueiden määrä eri sarjoissa on rajoitettu. Joukkueesi mukaan pääsyn haluamaasi sarjaan varmistat ilmoittautumalla mahdollisimman ajoissa.

Osallistumismaksuun sisältyy:

– Muisto tapahtumasta
– Melontakalusto
– Huolto vaihtoalueella kisan aikana
– Peseytyminen ja sauna kisan jälkeen
– Kisamateriaali ja ajanotto
– Loistavat järjestelyt ja erinomainen tunnelma
– Palkinnot sarjojen parhaimmille ja mahdollisuus voittaa arvontapalkintoja

OSALLISTUMISOIKEUS

Osallistujien on oltava yli 16-vuotiaita. Alle 18-vuotiailta tarvitaan vanhempien kirjallinen suostumus.

PERUUTUSEHDOT

Joukkueen estyessä osallistumaan tapahtumaan esim. sairastumisen vuoksi, puolet osallistumismaksusta palautetaan, mikäli osallistuminen perutaan sähköpostitse viimeistään 8.8. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta edes sairastapauksissa. Osallistumisoikeus on kuitenkin mahdollista siirtää toiselle joukkueelle.

Tiedot

Päivämäärä:
17.8.2014
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
http://teamsnowflakes.blogspot.fi/p/snowflakes-seikkailu-2014.html

Järjestäjä

Team Snowflakes ry
Puhelin
050 430 8866
Sähköposti
teamsnowflakes@gmail.com

Tapahtumapaikka

Kiljavan opisto
Kotorannantie 49
Kiljava, 05250 Suomi
+ Google Map

Jätä kommentti