Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuuksio Classic Trail Marathon

6.9.2014

70€

Nuuksio Classic on raskas mutta elämyksellinen polkujuoksutapahtuma Etelä-Suomen upeimmilla poluilla Nuuksion kansallispuistossa. Kilpailussa on tarjolla vain yksi matka, 42,2km eli täysi maraton. Myös sarjajako on yksinkertainen: Miehet, naiset, ja joukkue.

Yleiset ilmoittautumisohjeet

Kilpailun osanottomaksu on 70€, josta 10€ lahjoitetaan osanottajien yhdessä sopimaan luonnonsuojelua tai luonnossa liikkumista edistävään tarkoitukseen. Maksuportaita ei ole, osanottomaksu on sama niin kauan kuin paikkoja on jäljellä.

Osanottajien enimmäismäärä vuodelle 2014 on 500, josta noin 50 varataan viime vuoden toimitsijoille, terveyssyistä siirretyille osanotoille, medialle ja yhteistyökumppaneille. 9.3. avautuu siis 450 paikkaa. Ilmoittautuminen suljetaan kiintiön täytyttyä. Viime vuonna kisa täyttyi kahdeksassa päivässä. Tämän vuoden maksimimäärä on hiukan suurempi, mutta tapahtuman maineen kasvaessa myös kiinnostus lisääntyy. On siis odotettavissa, että paikat loppuvat tällä kertaa vielä nopeammin.

Aiemmasta käytännöstä poiketen osanottomaksua ei palauteta esteen sattuessa. Runsas peruutusten ja nimenvaihtojen määrä oli viime vuonna järjestäjien kannalta aivan liian työllistävä. Sen sijaan järjestelyvoimat keskitetään tapahtuman rakentamiseen. Osanottonsa peruvien ja vapautuvia paikkoja odottavien toivotaan löytävän toisensa esim. kisan facebook-ryhmässä.

Nimen vaihdosta veloitetaan 10€, joka lisätään suoraan hyväntekeväisyyspottiin. Näin kaikki jossain vaiheessa listoilla olleet pääsevät tukemaan hyvää tarkoitusta.

Lääkärintodistuksella osanoton voi siirtää yhden kerran seuraavaan vuoteen. Vuodelta 2013 siirtyneistä osanotoista lähti tiedote helmikuun lopussa. Jos sait vahvistuksen osanoton siirrosta viime vuonna, mutta tiedotetta ei tullut, kysele perään kisan meilistä nuuksioclassic (a) gmail (piste) com.

Sarjat

Kilpailussa on yksi matka (maraton) ja kolme sarjaa:

– Miehet

– Naiset

– Joukkue

Joukkueen koko on vähintään 4 henkeä, ja tulos on joukkueen neljän nopeimman juoksijan keskiarvoaika.

Joukkueiden muodostaminen ilmoittautuneista yksittäisistä osanottajista on mahdollista myös ilmoittautumisen jälkeen 31.8. asti kertomalla joukkueen jäsenet ja joukkueen nimen järjestäjille sähköpostilla.

Osanottomaksun sisältö

Hyväntekeväisyysosuuden lisäksi lisäksi osanottomaksuun sisältyy

– Reittikartta (säänkestävää paperia, hyödyllinen myös kisan jälkeen)

– Ruokailu kisan jälkeen

– Sauna hotellin allasosastolla tai rantasaunassa

– Kisapaita

– Ajanotto- ja väliaikapalvelut

– Kisavideo ja kisakuvia jälkeenpäin downloadattavaksi

– Mahdollisuus voittaa hienoja arvontapalkintoja

– Viitoitettu reitti Nuuksion hienoimmissa maisemissa ja turvajärjestelyt reitin varrella

– Yhteistyökumppanin tarjoamia kisaravinteita

– Loistavat järjestelyt ja erinomainen tunnelma

– Mahdollisuus osallistua neljään yhteislenkkiin kisareitillä kesän aikana. Näille lenkeille tosin ovat tervetulleita kaikki muutkin polkujuoksusta kiinnostuneet, vaikka osanotto kisaan ei olisikaan suunnitelmissa.

Ilmoittautumisen maksutavat

Pankki- ja luottokorttien maksut toimivat Paytrail Oyj:n maksupäätteellä.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin

Tiedot

Päivämäärä:
6.9.2014
Hinta:
70€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
http://nuuksioclassic.com/

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

Jätä kommentti