Jukola-kuntoon Twitter-seurannan palkintojen voittajat

Arvovaltainen raati on valinnut Jukola-kuntoon -haasteen Twitter-seurantaan osallistuneiden viestien joukosta palkintojen voittajat. Valinta oli hankala, joukossa oli useita, monin eri tavoin hyviä viestejä. Palkinnon arvoisia viestejä tuli haasteeseen myös kanssakilpailija-joukkueiltamme, mutta koska kyseessä oli haasteen yksilö-osio, palkitaan tällä kertaa yksityishenkilöinä kampanjaan osallistuneita.

 


 

Palkinto 1

 

Silvan.juomavyö.Minna.Kaupin.nimmarilla

Silvan juomavyö:n Minna Kaupin omakätisellä nimikirjoituksella voitti itselleen Antti Pesola. Antti osallistui haasteeseen ahkerasti usealla viestillä ja osoitti erityistä tunteen paloa suunnistusta ja liikuntaa kohtaan. Alla yksi Antin viesteistä.

 


Palkinto 2

 

Jukola-kuntoon.paitakuva.Janne.Salmi

Janne Salmi Exclusive Edition -kampanjapaidan omakätisellä nimikirjoituksella voitti itselleen Heikki Viinikka. Raatia hykerrytti Heikin positiivinen ja rohkea yösuunnistusasenne yhdistettynä ripaukseen koomisia piirteitä.  

 


 

Palkinto 3

 

Jukola-kuntoon.paitakuva.Hannu.Airila

Hannu Airila Exclusive Edition -kampanjapaidan omakätisellä nimikirjoituksella + LUMONITE Compass 1000 -otsalampun voitti itselleen mystinen Won Viiri, joka myös osallistui haasteeseen useammalla viestillä. Hänen huumorilla säestetty ja elämän prioriteettijärjestyksen paljastava twiitti-kattaus henkii todellista rakkautta lajia kohtaan.

 


 

Palkintojen jakaminen

Palkinnot jaetaan lauantaina Jukolan viestissä Juntit OK:n FanZone/majoitus-alueella (M1, teltta 8), jonka tunnistaa helposti seuralipun perusteella.

 

Palkitsemiset kuvataan ja  lähetetään mahdollisuuksien mukaan kansan nähtäville sosialistisen median kanavissa. Pitäydy siis tuunattuna!

 

Pyydämme palkintojen voittajia ottamaan etukäteen yhteyttä kampanjatirehtööriin sähköpostitse tipi@juntit.net.

 

Kiitokset kampanjan tukijoille!

Juntit OK osoittaa suuret kiitokset Jukola-Kuntoon -haastetta tukeneille tahoille. Erityiskiitos Minna Kaupille, Janne Salmelle ja Hannu Airilalle palkintojen ja nimikirjoitusten lahjoittamisesta kampanjaan!