Palkintopaljastuksia osa 1 – Jukola-kuntoon haaste

Mainitsimme Jukola-kuntoon -haasteen julkaisusivullamme, että osallistujia palkitaan ”über-mahtavin” tuotepalkinnoin. Tämä pitää paikkansa, sillä kampanjan tukijoina on moninkertaisia suunnistuksen maailmanmestareita ja Jukola-voittajia. Siksipä palkinnotkin ovat erityisen hienoja ja harvinaisia.

 

Jokaisessa palkinnossa on omakätinen nimikirjoitus yhdeltä kampanjan tukijalta.

 

Kyseessä ei siis ole ainoastaan hienot tuotepalkinnot, vaan myös ainutlaatuiset sellaiset!

Silva Distance Trio -juomavyö

 

Nyt on aika paljastaa palkinnoista ensimmäinen. Palkinnon on lahjoittanut kampanjaan suunnistuksen moninkertainen maailmanmestari, Venlojen viestin voittaja ja varmasti Suomen valovoimaisin naissuunnistaja, Minna Kauppi.

 

Kyseessä on Silvan valmistama juomavyö, jossa 3x 0,3 litran pulloa, vetoketjullinen tasku ja tyylikäs muotoilu. Näitä on jo sinänsä Suomesta vaikea löytää – Minnan nimikirjoituksella niitä ei löydy mistään. Paitsi meiltä.

 

Lisätietoa juomavyön ominaisuuksista Silvan sivuilta: Distance Trio.

 

Alla pieni teaser-kuva palkinnosta:

 

Silvan.juomavyö.Minna.Kaupin.nimmarilla

Osallistu #JukolaKuntoon -haasteeseen Twitterissä

 

Voit voittaa palkinnon itsellesi osallistumalla haasteeseen Twitterissä. Kerro ja näytä, miten valmistaudut Louna-Jukolaan lähettämällä viesti #JukolaKuntoon -hashtagilla.

 

Haaste on avoin kaikille Louna-Jukolaan tähtääville, niin Venlojen kuin Jukolan viestiin harjoitteleville, henkilöille ja joukkueille. Voit myös seurata muiden harjoittelua helposti seuraamalla #JukolaKuntoon -hashtagia.

 

Parhaat kolme viestiä palkitaan tuotepalkinnoin! Arviointikriteerit löytyvät haaste-sivultamme.

 

Nyt reippaasti mukaan haasteeseen!