UpCloudin tarjous Junttien faneille

Kilpakumppanimme Ajokoirat 2008 kyseli kuukausi sitten Facebookissa, suosittelemmeko UpCloudin pilvipalvelua muillekin seuroille. Nyt on helppo suositella ja hehkuttaa, sillä yhteistyökumppanimme tarjoaa $50 arvosta krediittejä Junttien fanikunnalle ($10 minimitalletusta vastaan)!

Tämä tarkoittaa, että saat saman palvelimen kuin Junteilla käyttöön vuodeksi alle 10 eurolla.

Tämä siis 1 CPU / 1 GB muistia / 25 GB kiintolevytilaa maailman nopeimmalla pilvipalvelualustalla, jolla pyörittää vaikkapa tällaista WordPress-pohjaista sivustoa loistavasti.

Edun saa rekisteröimällä tilin seuraavan linkin kautta:

https://www.upcloud.com/register/?promo=eu50

Ei sitoutumista määräajaksi ja 30 päivän tyytyväisyystakuu. Tarjous voimassa uusille asiakkaille.


UpCloud on Suomesta lähtöisin oleva kansainvälistä palvelinkapasiteettia tarjoava yritys. UpCloud tarjoaa tuntiveloitteista, kotimaista sekä kansainvälistä, maailman nopeinta pilvipalvelinkapasiteettiaan itsepalveluperiaattella erityisen kustannustehokkaaseen hintaan. UpCloud keskittyy toiminnassaan erityisesti suorituskykyyn, tekniseen luotettavuuteen, hintaan ja yksityisyyden suojaan.

Palvelimien hinnat ovat alkaen $5/kk. UpCloud on siis huomattavasti huokeampi kuin isommat kilpailijat ja suorituskykyvertailussa he peittoavat mm. Googlen, AWS:n, Azuren ja DigitalOceanin.

Asiakkailleen UpCloud tarjoaa 100% automaattisesti sanktioidun SLA:n. Vaikka UpCloud toimii kansainvälisillä markkinoilla, UpCloud Oy on suomalainen yritys ja siten palvelusopimukset solmitaan Suomen lainsäädännön alaisuudessa.

Vaativimmille asiakkailleen UpCloud tarjoaa myös Private & Hybrid Cloud -ratkaisuja.