Jukolan viestin 2014 & 2015 osuuspituuksien vertailua

Louna-Jukolan kilpailukutsu on äskettäin julkaistu ja samalla paljastuivat alustavat osuuspituudet. Spekulointi ja joukkueen koostaminen osuuspituudet huomioon ottaen ovat Jukolan viestin hienouksia, joihin Junteissa panostetaan kovasti. Nyt kun Juntit OK:n ilmoittautuminen on turvallisesti järjestelmässä sisällä, spekulointitoiminta voi alkaa.

Alla olevasta taulukosta näkyvät helposti merkittävimmät erot Louna-Jukolan ja Kuopio-Jukolan välillä. Jännittävää on mm. osuuksien 1, 3 & 6 huomattava pidentyminen edellisvuoteen nähden. Merkittävin muutos on koko kilpailun pisimmän radan sijoittuminen jo 3-osuudelle. 2, 4 & 5 -osuudet taas kokevat huomattavan pudotuksen nousumetrien osalta, samalla kun ratojen yhteenlaskettu kokonaismatka pitenee noin 14 km.

Vaikuttaa siltä, että ensi vuonna tarvitaan erityistä panostusta lamppu päässä kirmaamiseen! Pitkä yö tuli takaisin – big time.

 

Jukola.2014-2015.osuuserovertailu