Junttien infopaketti Joensuu-Jukolaan

Juntit OK kilpailee Enossa tänä viikonloppuna Suomi100-juhlavuoden Jukolan Viestissä, Joensuu-Jukolassa. Tällä kertaa pelissä on kovemmat panokset kuin koskaan aikaisemmin, sillä Juntit starttaavat lähtönumerolla 349 eli varsin pian huippujoukkueiden perässä. Vauhdikas lähtö on siis hyvinkin mahdollinen – erityisesti kun lähtösuora on tänä vuonna erittäin kapea. Loistavat lähtöasetelmat kilpailuun ja kovaa menoa on varmasti luvassa!

Viestin etenemistä voi perinteiseen tapaan seurata Ylen TV2:lta televisiosta tai Yle Areenasta, jossa Juntti-paitakin on mahdollista bongata TV-rasteilla. Fanien kannattaa olla erityisesti hereillä ja television äärellä klo 01.10-01.20 aikoihin, jolloin Jukola-studion puolella on mielenkiintoista asiaa!

Junttien menoa voi seurata sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Tulosten kehittymistä  voi seurata tarkemmin myös Joensuu-Jukolan live-tulosseurannasta.

 

Kokoonpano ja juoksujärjestys

Juhlaviestiin on Junttien riveistä virvottu jälleen maaginen kokoonpano, jossa roolitus on tarkkaan mietitty. Vaikka kilpailu edustusjoukkueen paikoista on ollut kevään aikana raivoisaa, ei kenenkään tarvinnut onneksi jäädä kakkosjoukkueeseen.

 

 

Kokoonpano on seuraava:

  1. Jyrki  – Vilkasjalkainen, mm. sprinttisuunnistuksen Lapin mestari tikkaa tiensä kevyellä askeleella kohti kärkisijoja. Kova tahti ei haittaa suunnistusta, eikä kuntokaan lopu kesken. Loistava bongaus alun TV-rasteilta.
  2. Lauri – Junttien meritoitunein suunnistus-guru ottaa pitkän yön haltuun varmalla otteella. Saattaa ottaa kompassinkin mukaan, jos siltä tuntuu, mutta ei sitä juuri tarvitse kuin rastilta lähtemiseen. Suunnistuskin on Tamin lanseeraaman termin mukaisesti ”Momentum Game” ja tässä vaiheessa momentumia kertyy mainiosti!
  3. Elkki – Juoksu kulkee Elkilläkin, mutta kunpa olisi tarpeeksi haastavaa maastoa, niin pääsisi näyttämään vahvuuksia maastoaskeleen sujuvuudessa. Lähtee puomilta täysillä ja kiihdyttää vauhtia loppumatkan. Rastit kerätään siinä ohessa ja homma toimii!
  4. Timppa – Timppa tekee aamuyön tunteina varman suorituksen, jossa pedataan tiimille hyvät asetelmat kilpailun loppuun. Näpäkällä tatsilla koko reissu läpi – mies ei tummu matkalla vaikka mäkeä löytyisi enemmänkin. Tai oikeastaan, mitä enemmän mäkeä, sitä parempi Timpalle!
  5. Tipi – Tipi on suorittanut hiilaritankkausta jo Louna-Jukolasta 2015 lähtien, eli energiaa löytyy varastosta muutamallekin osuudelle. Tarkka suunnistus varmistaa, ettei turhia kaarroksia oteta ja aamun perusosuus vedetään rutiinilla läpi.
  6. Juse – Tohmajärven hiihtäjälegenda tekee Junttien altruistisimman suorituksen ja johdattaa letkan perässään oivallista reittiä ympäri Harpatinvaaraa. Jusen vahvuutena on pettämätön suunnistus-tatsi, jonka perusteella suoritus on varma suksee kerta toisensa jälkeen.
  7. Eetu – Epe opetteli kesäkaudella 2016 jättämään virheet kokonaan pois suunnistuksesta – ja elämästä muutenkin. Tämän jälkeen kaikki on ollut luontevaa ja ihailtavan helppoa. Matka on distanssimatkojen erikoismiehelle hieman lyhyehkö, mutta kyllä siinäkin ehtii jo muutaman päänahan napata. Aiemmissa Jukolan viesteissä reittivalinnat ovat olleet hyvin lähellä Tero Kettusen valintoja, eli aika hyviä.

Epätieteellisen Menetelmän™ mukaisen trendikäyrän perusteella Junttien sijoitus tulee olemaan tänä vuonna edelleen noususuhdanteessa, haarukan ollessa noin sijoilla 320-360. Aiempi menestys ei tietenkään ennakoi tulevaa suoritusta täysin aukottomasti, mutta trendi on joka tapauksessa edelleen Junteille positiivinen.

 

FanZone

Juntit OK:n FanZone löytyy puolijoukkuetelttojen alueelta majoituspaikalta C22. Paikalle löytää helposti etsimällä silmiinsä seuralipun eli ns. ”jätti-slaikan”. Joukkueen jäsenet ovat tavattavissa FanZonella jo lauantai-iltana. Kannustusta ja hurraa-huutoja otetaan vastaan myös sosiaalisen median kanavissa.

FanZonen sijainti puolijoukkueteltta-alueella

Media

Juntit OK:ta koskeviin haastattelupyyntöihin vastaa Eetu Pekkanen (eetu . pekkanen @ juntit.net).

 

Tietoa Joensuu-Jukolasta

Jukola.com

Käsiohjelma

Ajokoiraradio