Louna-Jukola 2015 kilpailualueen pullautuskartta

Laitetaanpa jakoon Louna-Jukolan kilpailualueen (ts. harjoituskieltoalueen) pääpiirteinen kartta ennakkofiilistelyn tueksi. Alueesta on muualla jaossa erilaisia karttaversioita, mutta niitä eivät kaikki välttämättä ole löytäneet.

Junttien tarjoama kartta rajoittuu idässä hieman enemmän kuin virallisen kilpailukieltoalueen reuna SSL:n tai Louna-Jukolan sivustolla. Suurin osa alueesta on kuitenkin tarkasteltavissa ja nähtävissä. Kannattaa muistaa, että pullautuskartta ei ole suunnistuskartta, vaan Maanmittauslaitoksen aineiston pohjalta automaattisesti luotu kartta.

Klikkaa kartta isommaksi
Klikkaa kartta isommaksi

 

Alla latauslinkit suurempiin versioihin. Karttaa saa jakaa vapaasti, kun mainitsee lähteen.

Keskikokoinen (5 MB, 1850 x 2400 pikseliä)

Skaalaamaton (7 MB, 11758 × 15242 pikseliä)